.

.

JJKFQ 96cm karácsonyfa Szoknya Divat karácsonyfa Szoknya, Kötény újévi Ünnep Ünnepi Parti Kellékek Dekoráció (Szín : B, Méret : 37.80 hüvelyk)

JJKFQ 96cm karácsonyfa Szoknya Divat karácsonyfa Szoknya, Kötény újévi Ünnep Ünnepi Parti Kellékek Dekoráció (Szín : B, Méret

Becsült:

HUF 42514.20
Árukból
A boltban

Ez a dísz gyönyörű, tartós.Szép forma, design, teljes ünnepi érzés, a gyermekek kedvenc összecsukható dcor az iskolában / home / mall.Karácsony, Új Év, félnek, valamint más tevékenységek.Élvezze a díszek egy ideig, majd akaszd fel őket újra meg újra.Hogy az élet tele fesztivál hangulatát hozza az élet szép dekoráció.Ez a dísz gyönyörű, tartós.Szép forma, design, teljes ünnepi érzés, a gyermekek kedvenc összecsukható dcor az iskolában / home / mall.Karácsony, Új Év, félnek, valamint más tevékenységek .Élvezze a díszek egy ideig, majd akaszd fel őket újra meg újra.Hogy az élet tele fesztivál hangulatát hozza az élet szép dekoráció.Specifikáció : Anyag : Linen Size : Átmérő : 96cm/37.80 inches Style : Divat, Aranyos Applicable Scenes : Otthon, a Karácsony, Bár, Étterem, Party, etc Package Tartalmazza : 1 x karácsonyfa Szoknya. (Nem beleértve a karácsonyfa) Megjegyzések : 1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek.2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!Ha bármilyen kérdése van a termék, kérem, forduljon hozzám, felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy 24 órán belül ad kielégítő választ.

A jellemzők

Material:
Linen
Size:
Diameter
Style:
Fashion, Cute Applicable
Scenes:
Home, Christmas, Bar, Restaurant, Party, etc
Package Included:
1 x Christmas Tree Skirt. (Not including christmas tree) :
Notes:
1. Only sell main products, not other products. :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Így tetszhet neked