.

.

Forca RTGS-323 PSR160 Ékszerek Párhuzamos Cselekvés Lapos Fogó, Orr, Állítható Fogazott állkapcsot, Groved V Slot - 6.50 ~ 160mm.

Forca RTGS-323 PSR160 Ékszerek Párhuzamos Cselekvés Lapos Fogó, Orr, Állítható Fogazott állkapcsot, Groved V Slot - 6.50 ~

Becsült:

HUF 6115.50
Árukból
A boltban

Ezek a párhuzamos művelet Lapos Orr Fogó, hosszú Fogazott Állkapcsa 35 mm-es, majd 9 mm széles, egy "V" nyílásba, hogy szilárdan markolat drót, állítható kilincs, hogy szabályozza a rekesz, a jaws a kívánt méret akár 13mm.vagy 1/2" magasság, amely működik, mint egy kézi alelnök.Használja ezeket a lapos fogó, orr formája, alakja tartani, fájl vagy Csavarja meg Markolat vezeték biztonságosan.Az összetett-művelet fogantyúk, amelyhez a jaws, hogy továbbra is párhuzamos a teljes hosszában, a jaws-szerte a tartományban a mozgás.Ez biztosítja, biztonságos fogást a cikk tartják, még akkor is, ha dolgozik, nehéz elemek, mint a kerek gyöngyök.Felszerelt kiterjesztése vissza springs, valamint egy állítható kilincs, hogy szabályozza a rekeszérték a jaws for könnyebb a művelet.Méret : 6-1/2" - 160 mm.Készült : (változik ország) Németország, Ausztria, Törökország, Pakisztán.ezek a Fogót vagy élettartam garantált. * Ezek a párhuzamos művelet Lapos Orr Fogó, hosszú Fogazott Állkapcsa 35 mm-es, majd 9 mm széles, egy "V" slot tapad, csavar vezeték biztonságosan, valamint egy állítható kilincs, hogy szabályozza a rekesz, a jaws a méret , amit kívánt, amely működik, mint egy kézi alelnök. * Használja ezeket a lapos fogó, orr formája, alakja tartani, fájl vagy csavar drót. * Ezek fogó fel van szerelve egy "V" nyílás mentén a fogazott jaws tapad, csavar vezeték biztonságosan * Ezek a fogó készült francia Eloxált kikeményítő anyag Szén-Acél, nikkelezett fogantyú. * Felszerelt tavaszi feszültséget, ami fényt ad vissza nyomást kell kezelni. * Ez a funkció teszi a kezét, egy kicsit kevesebb munka pedig segít elkerülni a kezét, fáradtság. * Teljes méret : 6.50"- 160 mm. * Tömeg : 7.50 oz. ~ 212g. * Készült Pakisztánban. * Ezek fogó vagy Élettartam Garantált.

A jellemzők

Így tetszhet neked