.

.

YoYaFe Szíj, a Garmin Vivofit Jr 3 Sáv, Puha Szilikon Csere Zenekarok a Garmin Vivofit JR. 3/Garmin Illik JR 3 Sáv a Fiúk, Gyerekek, Lányok (Terepszínű, Szürke/Láb/Leopárd, 3-Pack)

YoYaFe Szíj, a Garmin Vivofit Jr 3 Sáv, Puha Szilikon Csere Zenekarok a Garmin Vivofit JR. 3/Garmin Illik JR 3 Sáv a Fiúk,

Becsült:

HUF 1483.65
Árukból
A boltban

☛Személyre szabott A Garmin Vivofit Jr. 3, A zenekarok jól illeszkednek a Garmin Vivofit Jr. 3 Fitness Tracker.Megjegyzés : Nem Garmin Vivofit Jr. 3 a készülék tartalmazza. ☛Magas Minőségű Anyag : a zenekar for Garmin Vivofit Jr. 3 alkotja puha, rugalmas, tartós anyag. 100% barátságos a bőrt. ☛Gazdag szín.Különböző színekben elérhető, várjuk a döntést.Egy jó módja annak, hogy a gyerekek a világ sokkal színesebb, növelve a színérzéke is. ☛Kényelmes, könnyű szilikon anyag, amely elősegíti a vérkeringést. ☛12 hónap garancia.Életre Ügyfélszolgálat.Leírás : ☛Személyre szabott A Garmin Vivofit Jr. 3, A zenekarok jól illeszkednek a Garmin Vivofit Jr. 3 Fitness Tracker.Megjegyzés : Nem Garmin Vivofit Jr. 3 készülék tartalmazza ☛Magas Minőségű Anyag : a zenekar for Garmin Vivofit Jr. 3 alkotja puha, rugalmas, tartós anyag. 100% barátságos, hogy a bőr ☛Gazdag szín.Különböző színekben elérhető, várjuk a döntést.Egy jó módja annak, hogy a gyerekek a világ sokkal színesebb, növelve a színérzéke, valamint ☛Kényelmes, könnyű szilikon anyag, amely elősegíti a vérkeringést ☛12 hónap garancia.Életre szóló Ügyfél-támogatási Csomag Tartalmazza : Garmin Jr. 3 Sáv x3.

A jellemzők

Így tetszhet neked