.

.

Dtdepth Rozsdamentes Acél Pálcika - 5 Pár 9.06 hüvelyk Többszínű többször használható, Mosogatógépben mosható Fém Pálcika - Tér Könnyű Csúszásmentes Lapos Bontó Botok - Használata Egyszerű, Tiszta (Nem Szín Halványuló)

Dtdepth Rozsdamentes Acél Pálcika - 5 Pár 9.06 hüvelyk Többszínű többször használható, Mosogatógépben mosható Fém Pálcika -

Becsült:

HUF 1483.65
Árukból
A boltban

Egészség : Színes vákuum galvanizáló technológia, nincs szín halványuló.Varrat nélküli design, Teljesen biztonságos a használata.Nem absorben anyag, megakadályozza, hogy a pálcika attól, hogy festett, meg rossz lesz, amikor érintkezésbe az élelmiszerrel.Tartós : A rozsdamentes acél fém egyszer használatos pálcikák készült 304 élelmiszer-minőségű rozsdamentes acél.Ami elkerüli a burr, a fa pálcikákat, valamint az egészségtelen minőségi műanyag pálcika.Nem olvad el, hajlítsa meg, vagy drogos a napi használat gép mosás.Ezért ők használható sokáig.Mosogatógépben mosható : Mosogatógépben mosható, rozsdamentes acél, egyszer használatos pálcikák vagy több ökológiai, mint egyszer használatos is.Könnyen tisztítható, illetve használatát.Ezek a chop botok újrafelhasználható, mosogatógépben mosható, nem könnyű a hőt.Állj fel, hogy 356℉(180℃) fok, így akkor is használja őket letölteni étel a forró olaj.Méret & Súly : 9.06 hüvelyk (23cm) hosszú, 0.27 hüvelyk (7 mm) szélesség, 1.16 uncia (33g) egy pár, 5 pár.Könnyebb súly, kevésbé csúszós használni!Szögletes test .. nem foglalkozunk a táblázat.Tökéletesen kiegyensúlyozott, könnyű kezelni vedd fel élelmiszer-határozottan.Nagyon barátságos kezdőknek!Mindenki szerette evőpálcika felhasználók számára.Élvezd az Ételt : Az újrahasználható pálcika tervezték, üreges pálcika, szerepet játszik a hőszigetelés, valamint könnyű.Ez ideális minden Ázsiai stílusú vacsora, felek, bár, konyha vacsorák.Nagy Vietnami, Japán, koreai, Kínai étel, mint a tészta, ramen, sushi, bento box, rizs koreai GRILL, stb.Pedig könnyen használható egy kezdőtől.Ők lehet használni, mint a haj, az evőpálcikát a zsemlét is!. 1. Ezek a rozsdamentes acél pálcika ellenáll a hőmérséklet, hogy megy olyan magas, mint 356 °F (180 Celsius-fok), így lehet mosni, biztonságosan, mosogatógép, majd forró főzés sokáig. 2. Rozsdamentes Acél tartósabb, mint bármely más anyag.Nem fognak olvadni, hajlítsa meg vagy repedés után folyamatosan helyezzük el őket a mosogatógépbe, vagy esik a földre. 3. Könnyen tisztítható, ők is könnyen tisztítani csak szappanos vízzel, majd egy szivacs a mosogatóba. 4. Rozsdamentes acél pálcika vagy mosogatógépben mosható, lehet, hogy a hely a pálcikákat egy száraz, szellőztethető helyen mosás után.Annak érdekében, hogy tartani felülete sima, csillogó, kérem, nem tiszta acél golyó ecset.

A jellemzők

Így tetszhet neked