.

.

Falra Szerelhető Fürdőszoba Polc 304 Rozsdamentes Acél Nem Kell Ütni törülközőtartó Wc-Rack Wc-Mosdó Fali Tároló Tároló Állvány (Méret : 6760cm)

Falra Szerelhető Fürdőszoba Polc 304 Rozsdamentes Acél Nem Kell Ütni törülközőtartó Wc-Rack Wc-Mosdó Fali Tároló Tároló Állvány

Becsült:

HUF 1552.50
Árukból
A boltban

▶ Helytakarékos : fali polc lebegő polc nem kell több helyet foglalnak, alkalmas hálószoba, konyha, nappali, étterem. ▶ termék design : tartós, vízálló, valamint karcálló, anti-ujjlenyomat tükör technológia, Tartós, könnyű, Sima tapintású, karcálló. ▶ Részletek kijelző : karcsú hemming, anti-karcolás, magas, illetve alacsony eltolódás, könnyen megközelíthető, merész rod, dupla horog design, erős, teherbíró,. ▶ Anyag : 304-es rozsdamentes acél, ez egy egészséges anyag, tökéletes kivitelezés, nem rozsdásodik, nem fakulnak, nem fekete, könnyen tisztítható. ▶ Ha bármilyen probléma van a termék, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Nagyon szépen köszönöm a választott termékeink, mi lesz az ön számára a legjobb minőségű termékek, szolgáltatások.Találkozott ilyen problémák az élet elemek voltak tele, választott egy jó rack egy helyes döntés.▶ A cél a boltban : a vásárló, ügyfél-elégedettség a legnagyobb elismerés, akkor ügyfeleink számára a legjobb minőségű szolgáltatást tudunk biztosítani jobb szolgáltatást ügyfeleknek.▶Specifikáció : ▶Neve : Fürdőszobai polc▶Anyag : 304 rozsdamentes acél▶Hatály : Konyha, nappali, fürdőszoba▶gyors : 1. Mivel a különböző mérési eszközök, okozhat egy kis hiba a termék, kérem, Főleg a természetben.2. Ezt a terméket csak azok a polcok, nem tartalmaz más díszek. (Kérjük, olvassa el a méretet gondosan vásárlás előtt!)3. Ha nem tudod, hogyan kell telepíteni a termék, kérem vegye fel velünk a telepítési utasításokat vagy telepítés videót.4. Érkezés ideje : 7-24 munkanapon [Mert nemzetközi logisztika, kérlek, értsd], ha nem kapta meg az árut, több, mint 30 nap, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az időben.5. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatot, hogy 24 órán belül, azt szeretném, ha boldog életet.

A jellemzők

▶Name:
Bathroom shelf
▶Material:
304 stainless steel
▶Scope of application:
Kitchen, living room, bathroom
▶prompt:
1. Due to the different measuring tools, May cause a little error in the product, please Mainly in kind. :
2. This product only includes shelves and does not contain other decorations. (Please read the size carefully before buying!) :
3. If you don't know how to install the product, please contact us for installation instructions or installation video. :
4. Arrival time:
7-24 working days [Because it is international logistics, please understand], if you have not received the goods for more than 30 days, please contact us in time.
5. If you have any questions, please feel free to contact us and we will contact you within 24 hours, I wish you a happy life. :

Így tetszhet neked