.

.

Labuduo Arc Bőr Gőzös, Hordozható Aromaterápiás Párásító Arc Gőzölő HumidifierFace Gőzös Párásító Bőr GYÓGYFÜRDŐ Gőzös, a Hivatal Tanulmányi(AMERIKAI rendeletek)

Labuduo Arc Bőr Gőzös, Hordozható Aromaterápiás Párásító Arc Gőzölő HumidifierFace Gőzös Párásító Bőr GYÓGYFÜRDŐ Gőzös, a Hivatal

Becsült:

HUF 5722.65
Árukból
A boltban

Lehet feltölteni arcát nedvesség hatékonyan csökkenti a ráncok a bőr puha, rugalmas.Adhat illóolajok, hogy a gőz, lehetővé teszi, hogy élvezze a szauna, aromaterápia otthon.Gőz nyitja meg sooths pórusokat, hogy segítsen távolítsa el a szennyeződéseket, valamint smink-maradvány, hogy a bőr puha, simán.Lehet zsugorítani a pórusokat, öld meg a pattanások hatékony megelőzésére, acne, tisztítás pórusok földet.Beleértve a steam arcát fedelét, majd gőz orr fedél, ismerje a különböző igényeknek.Szolgáltatás : 1. Lehet feltölteni arcát nedvesség hatékonyan csökkenti a ráncok a bőr puha, rugalmas.2. Lehet zsugorítani a pórusokat, öld meg a pattanások hatékony megelőzésére, acne, tisztítás pórusok földet.3. Gőz nyitja meg sooths pórusokat, hogy segítsen távolítsa el a szennyeződéseket, valamint smink-maradvány, hogy a bőr puha, simán.4. Beleértve a steam arcát fedelét, majd gőz orr fedél, ismerje a különböző igényeknek.5. Adhat illóolajok, hogy a gőz, lehetővé teszi, hogy élvezze a szauna, aromaterápia otthon.Spec : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Arc Steamer Material : ABS Szín : Bíbor Kapacitás Alumínium Edény : 50ml Spray Idő : 18 minutes Heating Idő : 5-8 minutes Steam Hőmérséklet : ±45℃Csomag Lista : 1 x Arc Gőzölő 1 x Orr Cover1 x előlap 1 x Mérési Cup1 x Kézikönyv .

A jellemzők

Így tetszhet neked