.

.

JINParts Mobiltelefon Javítás, Alkatrészek SIM-Kártya Tálca + SIM-Kártya Tálcát Kompatibilis a Xiaomi Mi-6 - (Fekete) Cserélje ki a Részét (Szín : Fekete)

JINParts Mobiltelefon Javítás, Alkatrészek SIM-Kártya Tálca + SIM-Kártya Tálcát Kompatibilis a Xiaomi Mi-6 - (Fekete) Cserélje

Becsült:

HUF 1606.50
Árukból
A boltban

Magas minőségű mobil telefon csere tartozékok, hagyja, hogy a mobiltelefon teljesítmény vissza.Cserélje ki a sérült vagy működésképtelen elemet egy újra.Által készített szakmai mobiltelefon-gyártók,teljesen illik dolgozni.Amennyiben bármilyen problémát tapasztal a termék kaphat, akkor lépjen kapcsolatba velünk, hogy küldje el újra.Javasoljuk, hogy telepítse szakmailag, mert a javítás, az alkatrészek, nagyon törékeny, valamint szakszerűtlen telepítés könnyen károsíthatja a telefont.SIM-Kártya Tálca + SIM-Kártya Tálcát a Xiaomi Mi-6 - (Fekete).Nagyon jó ár, jó eladó!1. SIM-Kártya + SIM-Kártya Tálcát a Xiaomi Mi 6.2. Cserélje ki a sérült vagy egy működésképtelen.3. Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, a szállítás előtt.4. Teljesen illik dolgozni.5. Szakmai telepítése fokozottan ajánlott.Mi nem felelős semmilyen kárért, hogy a mobiltelefon/telefon okozhat során a változó csere alkatrészek.Annak érdekében, hogy elkerüljék a vásárló a hibás a termék, kérem olvassa el a termék leírása gondosan vásárlás előtt!.

A jellemzők

Így tetszhet neked