.

.

Evőeszközök Gátló Kreatív Evőeszközök Gátló Háztartási Kerámia Gyártása Pálcika Jogosultja Evőeszközökkel Szárító Állvány Pálca tartó Villa Kanál Pálcika Evőeszközök Gátló, valamint Szervező (Szín : Egy)

Evőeszközök Gátló Kreatív Evőeszközök Gátló Háztartási Kerámia Gyártása Pálcika Jogosultja Evőeszközökkel Szárító Állvány Pálca

Becsült:

HUF 10246.50
Árukból
A boltban

Ez Evőeszközök Gátló egy szervező a spatulák, fakanál, tejszínhab, merőkanál levest, fogó, pálcika.Tovább a munkalapok tiszta, rendezett, s a rendetlenség ingyenes.Dombornyomott három-dimenziós macska alakú, élénk, eredeti.Sűrű, porcelán, lőtt, a magas hőmérséklet, kopásálló szín-gyorsan.A szélű, kerek, sima, finom, arany stroke technológia, elegáns, könnyű, elegáns, egyedi.Az alsó üres a elvezetését, felszerelt elvezetését étel, ami szellőztetett, hogy tartsa a kanál, pálcika, száraz, valamint az asztallap száraz.Az Evőeszközök Gátló Alkalmas tároló,szárító, hogy a vacsorát főz servert eszközök.Rendelkezik a silerware, száraz a spatulák ,chopchicks,villa ,kés, kanál,lehet nyitó stb.Név : Cat edények drainer Material : Ceramic Product méret : 3.7×3.7×6.1 (hüvelyk) Vonatkozó forgatókönyvek : konyha, ebédlő, étkező, stb.megjegyzés : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt.2. Kivéve az edények tároló állvány, nincs más elemeket a termék fotók.3. Kézzel intézkedés a méret.Lehet, hogy ez rossz, ez normális, kérjük, tanulmányozza a tényleges méret, köszönöm.5. Mivel a különbség a világítás, a képernyő, a szín a termék kissé eltérhetnek a kép, kérlek, értsd meg.6. Ha bármilyen problémát a termékkel, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatot e-mailben.Megoldja a problémát, amint lehetséges.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, több termék közül lehet választani.

A jellemzők

Így tetszhet neked