.

.

JANOU Fekete Fehér Bölény Kockás Íj Karácsonyi Koszorú Ünnepi DIY Kézműves Szalag Bowknot Díszek a karácsonyfára Topper Esküvő Dekoráció, 10x15.7.

JANOU Fekete Fehér Bölény Kockás Íj Karácsonyi Koszorú Ünnepi DIY Kézműves Szalag Bowknot Díszek a karácsonyfára Topper Esküvő

Becsült:

HUF 1078.65
Árukból
A boltban

❤ Anyag : Poliészter.Szín : Fekete, Fehér.Méret : Kb. 10x15.7 inch / 26x40 cm.Egy méret illik leginkább fesztiválok, ünnepségek. ❤ Jellemző, valamint kitűnő bowknot csokor design, kellemes színű, a fényerő. ❤ A szép bowknot csokor tervezés, különböző kényelmes textúra biztosítja a megvalósíthatóságot, majd népszerűsége a hasznosítja, mint dekoratív medál vagy dísz. ❤ Ez bowknot nagyszerű választás koszorúk, bejárati ajtó, kültéri, ablak, fal, korlát, kerítés, a fák, a tornác alá, de még a karácsonyfa, ajándékok lógó díszek. ❤ Ideális lóg tartozékok boltív, vagy a karácsonyfa, míg esküvő, születésnap, szertartás vagy nyaralási szezon.Lehet használni a bál, buli, egyházi gyűléseken, tánc party, nyári piknik, esküvő, vagy bármilyen más különleges parti dekoráció.Jellemző, valamint kitűnő bowknot csokor design, kellemes színű, a fényerő.A szép bowknot csokor tervezés, különböző kényelmes textúra biztosítja a megvalósíthatóságot, majd népszerűsége a hasznosítja, mint dekoratív medál vagy dísz.Ideális lóg tartozékok boltív, vagy a karácsonyfa, míg esküvő, születésnap, szertartás vagy nyaralási szezon.Csomag, Beleértve 1 x Fekete Fehér Bölény Kockás Íj Karácsonyi Koszorú Ünnepi DIY Kézműves Szalag Bowknot Díszek a karácsonyfára Topper Esküvő Dekoráció, 10x15.7.

A jellemzők

Így tetszhet neked