.

.

HEYUANPIUS Mini Arc Gőzölő, Gyógyfürdő Bőr Permetező Arc Mély Tisztítás, Hordozható Mini Face Gőzös elősegíti a Vérkeringést (Szín : Rózsaszín)

HEYUANPIUS Mini Arc Gőzölő, Gyógyfürdő Bőr Permetező Arc Mély Tisztítás, Hordozható Mini Face Gőzös elősegíti a Vérkeringést

Becsült:

HUF 6296.40
Árukból
A boltban

.. Mély bőr hidratáló A meleg gőz segít a víz molekulák mélyen behatolnak a bőr keresztül a kitágult pórusokat, hogy a hidratált bőr, teljes, erős, fényes. Fogfehérítés, aztán a villám a bőr felszíni sejtek kiegészítése annyi vizet, hogy hatékonyan javítja a sötét sárga a bőr.Meleg víz gőz elősegíti anyagcserét, a vérkeringést, valamint csökkenti a pigmentáció. Elnyomja a növekedés a fekély az intézkedés Alapján a gőz, a stratum corneum lágyított, a pórusok nyugodt, a föld, a mély bőr könnyebb eltávolítani, megakadályozva, hogy az eltömődés pórusokat, az olaj, por, szőr, valamint hatékonyan megakadályozza a pattanások. Javítja a bőr felszívódását.A pórusok alaposan megtisztított, közepesen laza, a bőr textúra egyenruha, amely elősegíti a teljes behatolás, valamint felszívódása, bőrápolási termékek, illetve a fenntartó a hatás minőségileg javult. Csökkenti a finom vonalak, sötét karikák a szem alatt.Vízgőz lehet, hogy a hidratált bőr, finom nap nap után, csökkenti a finom vonalak, a meleget, felgyorsítja a vérkeringést, kotor nyirok elzáródás, megszünteti az arc-ödéma, valamint eltűnik a Sötét karikák.Termék neve : Thermal spray gőzölgő arc instrument Product szín : lila, hétköznapi powder Gear pozíció : 2 gears Spray idő : 18 minutes Product méret : 19*18*27cm Aluminum edény kapacitás : 50ml Output feszültség : 110 V~220 VPower/frekvencia : 130 W/50 Hz Color doboz mérete 21.2*19*15.3 CMpacking lista : 1*szín box1*-mask1*orr mask1*Instruction1*mérőpohár.

A jellemzők

Így tetszhet neked