.

.

360 Forgó Fém Gyűrű Tartó/Állvány & Mágneses autós tartó. Multi-Funkcionális & Kényelmes Mobil Telefon tok iPhone Xs Max!!!

360 Forgó Fém Gyűrű Tartó/Állvány & Mágneses autós tartó. Multi-Funkcionális & Kényelmes Mobil Telefon tok iPhone Xs Max!!!

Becsült:

HUF 1348.65
Árukból
A boltban

360 Forgó Fém Gyűrű, Holder & Autós Tartó Tervezés.Multi-funkcionális & kényelmes mobil telefon esetében!!!.Kényelmes anyagok, új design, sima touch felületen.Védi a mobiltelefon, mint a dirt-ellenálló, erős, tartós. [40% OFF] - részeként a dob kínálunk, korlátozott idő 40% kedvezmény pár, amely lehet alkalmazni, ha a pénztár. 360 Forgó Fém Gyűrű Tartó/Állvány & Mágneses autós tartó.Multi-funkcionális & kényelmes mobil telefon tok i Phone XS Max!!!Tartós anyag, új design, sima touch felületen Sima gyűrű esetben design Szép fém gyűrűvel úgy néz ki, csodálatos ez esetben képes átalakulni egy kihangosító megtekintése állvány.A gyűrű is megkönnyíti, hogy tartsa meg markolat az i Phone XS Max.Pontos kivágott gombok, hangszóró, mikrofon.Ütésálló védelem, nagy teherbírású ütésálló kivitel hogy megvédje a mobiltelefon a csepp, dudorok, illetve segít megelőzni a karcolások, hogy a telefont.Ez a tartós az esetben, ha a két réteg a belső réteg puha TPU a külső héj készült Kemény PC.Mágneses autós tartó-kompatibilis Ez esetben használható bármilyen mágneses meglévő autós tartó, kényelmes használata a telefon navigációs vezetés közben.Kosz ellenálló, tartós, Az ügyet dirt-ellenálló, erős, tartós.Ez esetben teljesen pakolások a telefon.A felvetett esetben szélek kialakítása segít megvédeni a kijelző a karcolásoktól, amikor elhelyezni a készüléket, arccal lefelé.Kamera védelem Miatt emelt design körül a kamera segít, hogy megvédi a fényképezőgépet a kopás a mindennapi használat során.

A jellemzők

Így tetszhet neked