.

.

ARCH 36inch Javítás Alacsony Profil Autóipari Kúszónövény, Párnázott Fejtámasz,Puha Bőr Fejtámla, Mély Szerszámosláda, Műanyag Szerelő Kúszónövény,Ergonomikus Dolly Kerekek (Szín : Piros, Méret : Standard)

ARCH 36inch Javítás Alacsony Profil Autóipari Kúszónövény, Párnázott Fejtámasz,Puha Bőr Fejtámla, Mély Szerszámosláda, Műanyag

Becsült:

HUF 3091.50
Árukból
A boltban

▶Creeper Puha, kényelmes bőr fejtámla, amely lehetővé teszi, hogy teljes legyen a munka a kényelmes, ellazult állapotban. ▶Műanyag Kúszónövény egy darab csapás moded creeper készült PE műanyag.Ez a könnyű ,de erős.A ütésálló, ez ad egy felhasználó extra kényelmet, miközben szóló rajta.A fogantyú megkönnyíti, hogy vegye fel, álláspont, vagy a szállítás. ▶Masszív ergonómia tervezés, a ütésálló, hogy extra kényelmet nyújt a felhasználók számára.Ülj lassan a végén a creeper, majd feküdj vissza, hogy pihentesse a fejét a párnázott fejtámasz adni a plusz megkönnyebbülés. ▶A kerekek, a hazug igazgatóság készült több teherhordó acél golyók, így könnyen ki-be az alján a kocsiban, amikor dolgozik, amely javítja a munka hatékonyságát. ▶Mi mindig felelős termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen probléma, mi fog válaszolni 24 órán belül.A műanyag creeper Hazudik Fórumon nagyon erős.A fogantyú könnyű felvenni, pozíció, illetve a szállítás, valamint az ergonomikus kialakítású■ termékleírás■ Csomag Tartalmazza : ◆Anyag : PE1 creeper Hazudik Testület csak■ Tipp : ◆ csak eladni creeper Hazudik Fedélzeten , nem számítva a többi dekoráció.◆ Ne érintse, vagy közel van a tűzhöz forrás elkerülése érdekében olvadó deformáció◆ problémák Miatt a fény, kijelző, stb. a szín különbség a termék normális.◆Ha bármilyen kérdése van a termék, kérem, hagyjon üzenetet, visszahívjuk 24 órán belül.

A jellemzők

Így tetszhet neked