.

.

Pohár Whiskey Üveg, Hagyományos Alsó Forgó Dobon Szemüveg, Király Kristály Kövek Likőrös Poharak Kupa Bourbon Tequila, Sör Koktél Brandy (2) (L)

Pohár Whiskey Üveg, Hagyományos Alsó Forgó Dobon Szemüveg, Király Kristály Kövek Likőrös Poharak Kupa Bourbon Tequila, Sör

Becsült:

HUF 3373.65
Árukból
A boltban

【FORGÓ OSTOROZÓ FELSŐ DOBON DESIGN】 : Öntse a kedvenc ital ebbe a forgó whippable dobon, majd engedje el a jó idők.Egy Pohár, egy gyönyörű, elegáns design azok számára, akik szeretnék hatni. 【TÖKÉLETESEN KIEGYENSÚLYOZOTT】 : Mikor jön a öntik, mindig lesz tökéletes, egyenletes, kiegyensúlyozott italt a Pohár Üveg.Ez a pohár pohár a tökéletes módja annak, hogy élvezze a kedvenc itala, tökéletes forró vagy hideg italok. 【ALKALMAS A KÜLÖNBÖZŐ ALKALOMMAL】 : A whiskys üveg kézzel készített.Az üvegből készült, egy világos, vonzó stílus, meg a pohár is remek éttermek, fél rúd. 【AJÁNDÉK】 : Ez a whiskys üveg egy nagy ajándék, hogy a kedvenc whiskey-t iszik.Ez az üveg terveztek, hogy optimalizálja a whiskey-t iszik élmény, egy erős bázis, hogy az üveg a felborulás, illetve széles száját, hogy kiadja aromák. 【LIKŐRÖS POHARAK】 : tiszta, friss, üveg, hogy tökéletes a whisky, konyak, bor vagy más ital szeretné élvezni.Élvezni akarják a kedvenc italod a stílus?Ne keressen tovább, mint a Whiskys Üveg.Hogy az ivás több, élvezetes többet kikapcsolódás, az új whiskey szemüveg szett lesz egy meglepetésem!.Állítsa of2 whiskey szemüveg készült kristály üveg, magas hőmérsékletű égetés jó kivitelezés ajánlat superior tiszta poharakat, ezek a whiskys pohár több elegancia, hogy ez egy tökéletes kiegészítése a buli.

A jellemzők

Így tetszhet neked