.

.

Rajz, Doboz Eszköz, Három‑Fordulatszám-Szabályozás Funkció LED Tábla Ultra-Könnyű, Állítható a Nagy Fényerő USB Interfész, USB-Kábel Rajz

Rajz, Doboz Eszköz, Három‑Fordulatszám-Szabályozás Funkció LED Tábla Ultra-Könnyű, Állítható a Nagy Fényerő USB Interfész,

Becsült:

HUF 2592.00
Árukból
A boltban

A tervezőasztalhoz USB interfész, amely csatlakoztatható bármely, USB-port, hogy könnyen be-vagy kikapcsolni az áramot.A világító doboz van felszerelve, az energia‑megtakarítás nem lebegés, LED világítás, lámpa tökéletes, egységes, nem vakító, amikor dolgozik.A tervezőasztalon van egy három‑fordulatszám-szabályozás funkció erős, közepes, gyenge, ami halványan szerint a különböző igényeket.A rajz tábla vastagsága 0,7 cm, ultra-könnyű, illetve az ultra-vékony, könnyen hordozható.Felhasználható a gyermekek írás, rajz, írás, kalligráfia, átnézzük a képeket, a graffiti művészet, stb.Szolgáltatás : 1. A rajz tábla vastagsága 0,7 cm, ultra-könnyű, illetve az ultra-vékony, könnyen hordozható.2. A tervezőasztalon van egy három‑fordulatszám-szabályozás funkció erős, közepes, gyenge, ami halványan szerint a különböző igényeket.3. A tervezőasztalhoz USB interfész, amely csatlakoztatható bármely, USB-port, hogy könnyen be-vagy kikapcsolni az áramot.4. A világító doboz van felszerelve, az energia‑megtakarítás nem lebegés, LED világítás, lámpa tökéletes, egységes, nem vakító, amikor dolgozik.5. Felhasználható a gyermekek írás, rajz, írás, kalligráfia, átnézzük a képeket, a graffiti művészet, stb.Specifikáció : Elem Típus : LED Board Material : Akril + Plastic Application : Javítja a rajztudás, segítse a gyermekek írni leveleket, számokat, de érdekel a művészet, a festészet, a festészet, írás, kalligráfia, átnézzük a képeket, graffiti, stb.Vastagsága : Kb. 0.7 cm / 0.3 a (kézzel mért, lehet, hogy a kis hibák) Mérete : Kb. 35 x 23.4 cm / 13.8 x 9.2 in Color : 3 kinds Light Forrás : LEDScale Méret : Yes How használat : Csatlakoztassa a készüléket, majd nyomja meg a power gombot, hogy use The fényerejét lehet beállítani, tartsa nyomva a kapcsolatot kapcsoló néhány másodpercig, amíg a fényerő akarsz.Ez egy progresszív tompítása hatása.A csomag Lista : 1 x Rajz Board2 x Clip1 x Táskák1 x USB Cable2 x Ceruza.

A jellemzők

Item Type:
LED Light Board
Material:
Acrylic + Plastic
Application:
Improve drawing skills, help children write letters and numbers, and be interested in art, painting, painting, writing calligraphy, tracing pictures, graffiti, etc.
Thickness:
Approx. 0.7cm / 0.3in (manually measured, there may be slight errors)
Size:
Approx. 35 x 23.4cm / 13.8 x 9.2in
Color:
3 kinds
Light Source:
LED
Scale Size:
Yes
How to use:
Plug in the power and press the power button to use :
The brightness can be adjusted, just press and hold the touch switch for a few seconds until you get the brightness you want. :
This is a progressive dimming effect. :
Package List:
1 x Drawing Board :
2 x Clip :
1 x Bag :
1 x USB Cable :
2 x Pencil :

Így tetszhet neked