.

.

Autó Javítás Hazudik Testület 6 Mobil Csigák, Rugalmas Fejtámla,Szerelő Kúszónövény,Kúszónövények Autóipari a Műhely, szerelőműhely (Szín : Fekete, Méret : Standard)

Autó Javítás Hazudik Testület 6 Mobil Csigák, Rugalmas Fejtámla,Szerelő Kúszónövény,Kúszónövények Autóipari a Műhely, szerelőműhely

Becsült:

HUF 12582.00
Árukból
A boltban

▶Creeper Hordozható fogantyút, a fogantyú kényelmes, hogy gyorsan, munka után. ▶Műanyag Kúszónövény egy darab csapás moded creeper készült PE műanyag.Ez a könnyű ,de erős. ▶Puha, kényelmes bőr fejtámla, amely lehetővé teszi, hogy teljes legyen a munka a kényelmes, ellazult állapotban. ▶Elmélyítse az eszköz slot design hely, a gyakori karbantartási eszközök. ▶Mi mindig felelős termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen probléma, mi fog válaszolni 24 órán belül.A műanyag creeper Hazudik Fórumon nagyon erős.A fogantyú könnyű felvenni, pozíció, illetve a szállítás, valamint az ergonomikus kialakítású■ termékleírás■ Csomag Tartalmazza : ◆Anyag : PE1 creeper Hazudik Testület csak■ Tipp : ◆ csak eladni creeper Hazudik Fedélzeten , nem számítva a többi dekoráció.◆ Ne érintse, vagy közel van a tűzhöz forrás elkerülése érdekében olvadó deformáció◆ problémák Miatt a fény, kijelző, stb. a szín különbség a termék normális.◆Ha bármilyen kérdése van a termék, kérem, hagyjon üzenetet, visszahívjuk 24 órán belül.

A jellemzők

Így tetszhet neked