.

.

Ujj Sínek, Lábujj Elválasztó Méter Csont Hüvelykujj Beállító Korrekció Pedikűr Zokni Hajegyenesítőt Lábápolás Napi Használat (Szín : Jobbra)

Ujj Sínek, Lábujj Elválasztó Méter Csont Hüvelykujj Beállító Korrekció Pedikűr Zokni Hajegyenesítőt Lábápolás Napi Használat

Becsült:

HUF 5765.85
Árukból
A boltban

*Az ujját zárójel tervezték, mint az orvos-tervezett padding.Rajta az ujját hajegyenesítőt elengedhetetlen a tünet javulás. *Nem számít, melyik ujját az irritált a hatások a mutatóujját, ízületi gyulladás, kalapács ujját, vagy egy törött ujj, az ujj támogatás rögzítő állítható. *A legtöbb ügyfél jelentés azonnali fájdalomcsillapítás, amikor rajta az ujjam zárójel.A használat során idővel, a finger sín csökkenti a gyulladást okoz fájdalmat vagy kellemetlenséget. *Az ujj sínek ad comy, légáteresztő rajta tapasztalat, hogy az ujjait hűvös, száraz. *Az ujj sínek támogatás egy jó segítő kiterjeszteni, majd rögzítsük a sérült ujját, védi az ujját, hogy fáj, amíg újra nem fogja terhelni.Üdvözöllek a boltomban!Remélem jó nap!【Egység : az】1 db【Color : 】 Kék【Súly : 】 45g【Anyagi : 】 Szivacs kompozit ruhával、Alumínium ötvözet (fémlemez)、rugalmas Nylon band Size kijelző (kézi mérés egy bizonyos hiba, kérlek bocsáss meg).

A jellemzők

Így tetszhet neked