.

.

Monitor Memo Tábla - Monitor cetlire Jogosultja, Akril Tömör Üzenet, Feljegyzés Panel a Képernyő Telefon Tartó (Jobb) (Nagy)

Monitor Memo Tábla - Monitor cetlire Jogosultja, Akril Tömör Üzenet, Feljegyzés Panel a Képernyő Telefon Tartó (Jobb) (Nagy)

Becsült:

HUF 824.85
Árukból
A boltban

☆ SZERVEZNI FELJEGYZÉSEK - Monitor memo tábla is szervez találkozót, emlékeztetők készítése,ütemezése,te csak bottal a tétel, hogy a memo pad a memo tábla figyelmezteti önt,a tetején A klip design képes, hogy egy kis papírt, amely nem ragad. ☆ ANYAGOK - 100% Akril; Tiszta, egyszerű design teszi a pultnál még tisztán.Méret : 30×8×2 cm, kijelző üzenőfal mérsékelten méretű, illetve Általánosan a különböző számítógép-monitorok a felhasználók. ☆ KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ - erős 3 M matrica, annyit kell tenned, hogy stick ezt a feljegyzést a fórumon a monitor széle.Lehet is könnyen eltávolítható anélkül, repedés a képernyőn, vagy elhagyja zavaró jelek. ☆ MÉRSÉKELTEN MÉRETŰ - A 3 M matrica, öntapadó szalag mérsékelten méretű, illetve Általánosan a különböző számítógép-monitorok a felhasználók. ☆ Megjegyzés - Mi mindig jók a termékek, valamint a kiváló szolgáltatást az ügyfelek.Bármilyen probléma merül fel az Üzenetet, kérjük, írjon nekünk,igyekszünk a legjobb, hogy segítsen feldolgozni a témát.Téma : 【SZERVEZNI EMLÉKEZTETŐK】Monitor memo tábla is szervez találkozót, emlékeztetők készítése,ütemezése,te csak bottal a tétel, hogy a memo pad a memo tábla figyelmezteti önt,a tetején A klip design képes, hogy egy kis papírt, amit nem lehet stick 【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】Monitor cetlire holder segítségével 3 M matrica,könnyű telepíteni, majd távolítsa el,nem hagy ragacsos jelek, de a számítógép monitor megjegyzés kibír bármilyen sík hely, amely szélén több, mint 0.6 inch, például Szekrények,drag,polcok 【EGYSZERŰ, GYÖNYÖRŰ】Számítógép memo tábla tiszta, tansparent testület,Egyszerű, szép,igénybevételére alkalmas az irodában, Hogyan kell használni a monitor üzenőfal : 1.Kérjük, könny védőfóliát használat előtt. 2.Távolítsa el a film a ragasztó. 3.Alkalmazza a memo tábla a számítógépre. 4.Tökéletes kiegészítő számítógép-monitorok.Műszaki adatok : Anyag : Akril Szín : Átlátszó Méret : 12.8×3.7×1.2 inch Súly : 2.72 uncia.

A jellemzők

Így tetszhet neked