.

.

Hunmui Arc Alapozó, Láthatatlan Pórusokat Arc Alapozó Smink, Matt Bázis, Pórus Pszichiáter Krém, Tisztítja, valamint Rebalances Bőr, Mély, Tiszta Pórusok, majd Távolítsa el a Felesleges Olaj (1-DB)

Hunmui Arc Alapozó, Láthatatlan Pórusokat Arc Alapozó Smink, Matt Bázis, Pórus Pszichiáter Krém, Tisztítja, valamint Rebalances

Becsült:

HUF 1618.65
Árukból
A boltban

♥ Tartalmazza a különböző növényi kivonatok, játszik funkciók mély bőrápoló, valamint táplálja a bőrt, javítja a bőr természet tökéletesen.hunmui arc alapozó tartalmaz növényi összetevő, amely segít, hogy hidratálja, táplálják a bőrt, hatékonyan.30g. ♥Lehet szívódik fel a bőrbe, majd utánozza a bőr természetes szín.Könnyű & vékony érzés, úgy néz ki, nagyon természetes, egészséges. ♥ Gyengéd formula, táplálja teljesen, javítás bőrt, elősegíti az új sejtek növekedését, így a bőr puha, rugalmas, finom. ♥ Ez egy alapozó kiterjed a finom vonalak, valamint nagy pórusok.Elhagyja a smink tegnap hosszú idő.Elmegy világos, érzékeny bőr számára. ♥ Javítja a zsíros megjelenése, valamint kiterjed & megakadályozza a felesleges faggyút, tartós smink óra, illetve, hogy megakadályozza a felesleges bonyodalom.Tartsa a smink néz, csak alkalmazni egész nap.Ez táplálja a bőrt, hidratálja, nedvesíti a bőrt, tisztítja, majd lezárja a pórusokat, pótolja a tápanyagokat a bőrt, megtartja a bőr fényes, ragyogó.

A jellemzők

30ml Application:
Suitable for a variety of skin types. Read more

Így tetszhet neked