.

.

Belső Hex-Meghajtó Kupa Ponton Csavarral Állítsa be a Csavarokat Készlet Rozsdamentes Acélból készült Masszív Kivitelezhető Könnyű Cserélni, Kilincsek(2806-0005-0005)

Belső Hex-Meghajtó Kupa Ponton Csavarral Állítsa be a Csavarokat Készlet Rozsdamentes Acélból készült Masszív Kivitelezhető

Becsült:

HUF 11434.50
Árukból
A boltban

Magas Minőségű : A csavarok rozsdamentes acélból készült, amely a rozsda ellen védett, korrózióálló, nem sorja, valamint a cég.Széles Alkalmazások : Alkalmas kilincsek, csaptelepek, lámpák, gombok, vízvezeték, valamint egyéb kisebb javítások körül üzletek, garázsok, vagy otthonukban.A megvalósíthatóságot : A rögzítő csavart lehet használni, hogy csatlakoztasson két részből áll, játszani egy jó rögzítő hatása, elsősorban axiális elhelyezése.Egyszerű Használat : A beállított csavar készlet tartalmaz egy kis méretben, így könnyen cserélje ki a hiányzó vagy sérült rögzítőcsavarokat.Frissítést Helyettesíti : Ez a beállítás csavaros lehet használni, hogy a frissítés, majd cserélje ki a rögzítőcsavarokat, például a kilincsek, csaptelepek, lámpák, stb.Szolgáltatás : 1. A megvalósíthatóságot : A rögzítő csavart lehet használni, hogy csatlakoztasson két részből áll, játszani egy jó rögzítő hatása, elsősorban axiális elhelyezése.2. Magas Minőségű : A csavarok rozsdamentes acélból készült, amely a rozsda ellen védett, korrózióálló, nem sorja, valamint a cég.3. Egyszerű Használat : A beállított csavar készlet tartalmaz egy kis méretben, így könnyen cserélje ki a hiányzó vagy sérült rögzítőcsavarokat.4. Széles Alkalmazások : Alkalmas kilincsek, csaptelepek, lámpák, gombok, vízvezeték, valamint egyéb kisebb javítások körül üzletek, garázsok, vagy otthonukban.5. Frissítést Helyettesíti : Ez a beállítás csavaros lehet használni, hogy a frissítés, majd cserélje ki a rögzítőcsavarokat, például a kilincsek, csaptelepek, lámpák, stb.Specifikáció : Elem Típus : Állítsa be Screw Material : Rozsdamentes Acél Csomag Lista : 200 x Meghatározott Screw Note : Mérkőzés a megfelelő méret használat előtt.

A jellemzők

Item Type:
Set Screw
Material:
Stainless Steel
Package List:
200 x Set Screw :
Match the right size before use :

Így tetszhet neked