.

.

2 db Fedél Csere Hydro Lombik Standard Száját a Víz, Üveg, Kompatibilis Egyszerű, Modern, Klean Kantten, valamint Topoko vizes Palackok, Elegáns Sport Sapka. (Fém fedél+Harap fedél)

2 db Fedél Csere Hydro Lombik Standard Száját a Víz, Üveg, Kompatibilis Egyszerű, Modern, Klean Kantten, valamint Topoko vizes

Becsült:

HUF 1618.65
Árukból
A boltban

Fajta standard szája sport fedél csere Hydro Lombik Standard Szája Üveg, 12, 18, 21, 24oz, Egyszerű, Modern Emelkedés üveg : 12,17, 20, 24, 32, 64oz, Klean Kanteen Klasszikus Szája Üveg, 12, 18, 27oz, A Leghidegebb Víz Üveg 12, 21oz. 100% szivárgás ellenálló üveg vizet kap, szilikon tömítések csatolt a kiöntő a szálak tetején, nyomja meg a kifolyó megfelelően a fedél nem szivároghat. 100% - ban BPA mentes, minden termék készült élelmiszer minőségű anyag, biztonsági mind a gyermekek, mind a felnőttek.Rengeteg lehetőség a standard száját fedő a hydro sport-lombikba.Kapni fog egy korszerűsített szalma fedél, egy falatot szelep fedél sport csavar fedél a szép, szép csomagot.Minden csomag is jön-val egy csepp, két karabély, valamint egy cső tisztító kefe, így élvezheti veszi az üveget egy kaland.FIGYELEM : az Intézkedés az átmérője a palack száját a vásárlás előtt.HA bármilyen kérdése van a statndard száját fedő, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. 2 db Fedél Csere Hydro Lombik Standard Száját a Víz, Üveg, Kompatibilis Egyszerű, Modern, Klean Kantten, valamint Topoko vizes Palackok, Elegáns Sport Sapka.

A jellemzők

Így tetszhet neked