.

.

XHE Fürdőszoba Tálca Szervező Erezettel Hiúság Tálca, Kerámia Fürdőkádban Tálca, Smink, Parfüm Szervező Szolgáló Tároló Tálca Pulton Fürdőszoba Tálca Kerámia Hiúság Tálca (Szín : D, Méret : Nagy)

XHE Fürdőszoba Tálca Szervező Erezettel Hiúság Tálca, Kerámia Fürdőkádban Tálca, Smink, Parfüm Szervező Szolgáló Tároló Tálca

Becsült:

HUF 6991.65
Árukból
A boltban

Adja meg a tételek egy meleg otthon - fürdőszoba tálcák segítségével szépen szervezni, könnyen hozzáférhet a ékszerek, mint például a fülbevaló, gyűrű, karkötő, nyaklánc, vagy kozmetikumok( mint rúzs, parfüm, préselt por, krém, illóolaj), vagy használni, mint egy kulcs, tálca, szappan dobozban, vagy kis növény tálca. * ROBUSZTUS, TARTÓS : Ez a hiúság dekoratív tálca használatával magas minőségű Kerámia anyag, elegáns márvány design, a tálca vízálló, karcolás - bizonyíték, könnyen tisztítható.Csak törölje le tiszta, nedves ruhával. *HORDOZHATÓ : Kompakt, könnyű kialakítás, a fürdőszoba tálca áthelyezhető bármikor könnyen szállítható, tárolható növény vagy dekorációs elemek rajta. * Tökéletes méret a hozzátéve, gyűjtemények, ez egy jó méretű, hogy a hold egy csomó dolgot , mint például a parfümök, kozmetikumok, gyertyák, szemüveg, ékszereket, sütemények, italok,cukor. * Egyszerű design, a márvány minta minden tálca különböző, egyedi tálca.

A jellemzők

Így tetszhet neked