.

.

QXZQ Hidraulikus Rod Hidraulikus Véletlenszerűen Ne Zsanérok konyhaszekrény Ajtó Támogatás Rod Állítható Zsanér Bútor, Szekrény, Emelje Fel a Fedelet Maradj Konzol Tartós (Szín : B Osztály Fék)

QXZQ Hidraulikus Rod Hidraulikus Véletlenszerűen Ne Zsanérok konyhaszekrény Ajtó Támogatás Rod Állítható Zsanér Bútor, Szekrény,

Becsült:

HUF 3685.50
Árukból
A boltban

1. Állítsa be a fedél nyitás, de csak maradjon a helyén, különböző szögekből, időkorlát nélkül.Nem csapja be, ha a fedél nyitva marad. 2. ezzel a zsanér támogató kevesebb, mint 50lbs, hogy a két zsanér az azonos feszültséget azzal, hogy a kiigazítás puha záró funkció tökéletesen működik.Ez megy lassan, de megvédje az ujjak csikorgott. 3. Állítsa a feszültség a imbuszkulcs, hogy alkalmas fedéllel, különböző súlyt.Telepítése után a zsanér, kérjük, húzza meg a mechanizmus a imbuszkulcs lyuk, hogy megakadályozzák a fedelet a becsapódik. 4. A fedél maradjon lehetővé teszi, hogy tartsa telepített 75°, 90°, 110° - os nyitási.A zsanér használt oldalsó szerelés, felső-szerelés.Mark két pont lyukat fúrni,meg minden tartóval be a megfelelő helyre.Gyere, telepítése csavarokkal pedig imbuszkulcs. 5. Készült tartós, erős Cink ötvözet Szatén Nikkel, úgy tervezték, hogy támogatja a fedél súlya kevesebb, mint 50lb, mint például azok a játék, kamra, szekrény, szekrény, valamint ablakon, szekrény.Leírás : Név : nagy teherbírású Fedél Maradjon Zsanérok Lehajtható Fedél Támogatás Hinge Style : 2 styles Adjustable Szög : 75°,90°,110° - os Anyaga : kiváló minőségű erdeifenyő cink ötvözet maximális korrózió ellenállás, valamint durability Suitable számára : Ezek a támogatást zsanérok is készült, amelynek célja, hogy támogassa a doboz fedeleket, mint például a mini játék doboz, szekrény,gardrób,szekrény, fedelek, a továbbfejlesztett változat, az erős teherbírás.Műszaki adatok : 1. Állítsa be a fedél nyitás, de csak maradjon a helyén, különböző szögekből, időkorlát nélkül.Nem csapja be, ha a fedél nyitva marad.2. ezzel a zsanér támogató kevesebb, mint 50lbs, hogy a két zsanér az azonos feszültséget azzal, hogy a kiigazítás puha záró funkció tökéletesen működik.Ez megy lassan, de megvédje az ujjak csikorgott.3. Állítsa a feszültség a imbuszkulcs, hogy alkalmas fedéllel, különböző súlyt.Telepítése után a zsanér, kérjük, húzza meg a mechanizmus a imbuszkulcs lyuk, hogy megakadályozzák a fedelet a becsapódik.4. A fedél maradjon lehetővé teszi, hogy tartsa telepített 75°, 90°, 110° - os nyitási.A zsanér használt oldalsó szerelés, felső-szerelés.Mark két pont lyukat fúrni,meg minden tartóval be a megfelelő helyre.Gyere, telepítése csavarokkal pedig imbuszkulcs.5. Készült tartós, erős Cink ötvözet Szatén Nikkel, úgy tervezték, hogy támogatja a fedél súlya kevesebb, mint 50lb, mint például azok a játék, kamra, szekrény, szekrény, valamint ablakon, szekrény.A csomag Tartalmazza : Support bár * 1 Screw * 4 Iron * 2 Hex csavarkulcs *1 Description * 1.

A jellemzők

Így tetszhet neked