.

.

XHE Fürdőszoba Tálca Szervező Téglalap Gyanta Hiúság Tálca Retro Érdekel a Termék Tároló Tartozékok Lemez Fürdőszoba Tálca francia Retro lakberendezési Kerámia Hiúság Tálca (Szín : Egy)

XHE Fürdőszoba Tálca Szervező Téglalap Gyanta Hiúság Tálca Retro Érdekel a Termék Tároló Tartozékok Lemez Fürdőszoba Tálca

Becsült:

HUF 6318.00
Árukból
A boltban

Adja meg a tételek egy meleg otthon - fürdőszoba tálcák segítségével szépen szervezni, könnyen hozzáférhet a ékszerek, mint például a fülbevaló, gyűrű, karkötő, nyaklánc, vagy kozmetikumok( mint rúzs, parfüm, préselt por, krém, illóolaj), vagy használni, mint egy kulcs, tálca, szappan dobozban, vagy kis növény tálca. * MODERN, GYÖNYÖRŰ ÉKSZEREK TÁLCA : EGY frissítő a hagyományos ékszerek tálca, Ékszerek Tálcán kínál egy elegáns módon tárolja az ékszerek, mialatt a kijelzőn.Nagy tárolására gyűrűt, fülbevalót, karkötőt stb. *[Méret] : 41*25.7*3.8 CM, [Anyag] : Gyanta. *[ Erős& Tartós] - Készült, magas minőségű Polipropilén Gyanta megfelelő mélysége,' s erős tartani, folyadékbiztos, hogy a holttesteket, sima& light - súlyt vinni, nagyon könnyen lehet tisztítani egy nedves ruhával. *[ Egyszerű] - Kör alakú megkönnyíti, hogy beleolvadjon a kicsi vagy nagyobb asztalok, elég nagy ahhoz, hogy tisztességesen tartani, dekorok, sminkeléssel, élelmiszerek, valamint egyéb kellékek. 2 beépített fogantyúk, kényelmesebbé mozgatni vagy cipelni.

A jellemzők

Így tetszhet neked