.

.

WODMB karácsonyfa Szoknya, Fehér Hópehely Dekoráció Szőrme Plüss Karácsonyi Dekoráció Otthon Díszek (Szín : Arany Méret : 120cm)

WODMB karácsonyfa Szoknya, Fehér Hópehely Dekoráció Szőrme Plüss Karácsonyi Dekoráció Otthon Díszek (Szín : Arany Méret : 120cm)

Becsült:

HUF 42317.10
Árukból
A boltban

*Anyaga : Plüss, mind a nem-szőtt szövet. *A fehér plüss szoknya létrehoz egy hó-mint látvány magáért. *Tökéletes díszíteni a bázis a karácsonyfát díszítjük otthoni,irodai,stb. *Létrehoz egy Karácsonyi hangulat a házban. *Alkalmazás forgatókönyv : a karácsonyfa Alatt,akkor is használhatja a szoknya, mint egy szőnyeg. *Anyaga : Plüss, mind a nem-szőtt szövet.*A fehér plüss szoknya létrehoz egy hó-mint látvány magáért.*Tökéletes díszíteni a bázis a karácsonyfát díszítjük otthoni,irodai,stb.*Létrehoz egy Karácsonyi hangulat a házban.*Alkalmazás forgatókönyv : a karácsonyfa Alatt,akkor is használhatja a szoknya, mint egy szőnyeg.Műszaki adatok : Név : Hópehely Plüss Fa Szoknya,a Hó Pelyhek Decoration Material : Plüss, illetve a nem szőtt szövet,Felső quality Size : 90cm(36')/120cm(48') Csomagolás tartalma : 1x karácsonyfa skirts Notes : 1.Csak eladni fő termékek,nem más termékek.2.Mivel a kézi mérés szükséges,kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.3.Miatt képernyő különbségek,a színek kissé eltérhetnek a várható színes,kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás,kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van,kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!tökéletes Karácsonyi dekoráció.

A jellemzők

Így tetszhet neked