.

.

CXTU Digitális Képkeret, WiFi 17 hüvelykes Elektronikus Képkeret USB SD SDHC Óra Naptár Funkció Mozgásérzékelő, Digitális Képkeret (Szín : Arany)

CXTU Digitális Képkeret, WiFi 17 hüvelykes Elektronikus Képkeret USB SD SDHC Óra Naptár Funkció Mozgásérzékelő, Digitális Képkeret

Becsült:

HUF 3118.50
Árukból
A boltban

★ Elegáns, figyelmes design : a divat fotó keret kevesebb, mint 23 mm vastag, mutatja egy egyszerű megjelenés.Minden ellenőrzések, kapcsolatok rejtett kis sejt a hátsó, amely lehetőséget ad az asztalon vagy polcon birtokosai, amely lehetőségek a kreatív gyakorlatok, az otthon vagy az irodában. ★ Nagy felbontású, több képek / video / audio formátum kompatibilitást. ★ Beépített naptár, óra kijelző.Kényelmes, automatikus be - / kikapcsolás, a különböző ütemezési funkció, ami nagyon alkalmas az irodában, vagy használni, mint egy automata digitális signage kijelző. ★ Ajándék opciók : Karácsony, esküvő, a Hálaadás, mint a promóciós termékek, kreativitás, ünnepségek!. ★ Multi-function felület : Digitális képkeret, USB, SD, illetve 3,5 mm-es fejhallgató-lyuk.A készülék támogatja az USB meghajtókat, vagy SD-kártyát.

A jellemzők

Így tetszhet neked