.

.

GANFANREN 1db Fehér karácsonyfa Szoknya Plüss műszőrme Szőnyeg Xmas Szőnyeg Díszek, Esküvő, Születésnap újév Decor (Szín : Egy, Méret : 122cm)

GANFANREN 1db Fehér karácsonyfa Szoknya Plüss műszőrme Szőnyeg Xmas Szőnyeg Díszek, Esküvő, Születésnap újév Decor (Szín :

Becsült:

HUF 42766.65
Árukból
A boltban

*Anyaga : Plüss, mind a nem-szőtt szövet. *A fehér plüss szoknya létrehoz egy hó-mint látvány magáért. *Tökéletes díszíteni a bázis a karácsonyfát díszítjük otthoni,irodai,stb. *Létrehoz egy Karácsonyi hangulat a házban. *Alkalmazás forgatókönyv : a karácsonyfa Alatt, akkor is használhatja a szoknya, mint egy szőnyeg. *Anyaga : Plüss, mind a nem-szőtt szövet. *A fehér plüss szoknya létrehoz egy hó-mint látvány magáért.*Tökéletes díszíteni a bázis a karácsonyfát díszítjük otthoni,irodai,stb.*Létrehoz egy Karácsonyi hangulat a házban.*Alkalmazás forgatókönyv : a karácsonyfa Alatt, akkor is használhatja a szoknya, mint egy szőnyeg.Anyaga : Plüss, mind a nem-szőtt szövet.Méret : 78cm(31inch)90cm(36ihch)122cm(48inch) Csomagolás tartalma : 1x karácsonyfa skirts Notes : 1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek.2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!A tökéletes kiindulópont díszítő egy karácsonyfa.

A jellemzők

Így tetszhet neked