.

.

YAYYZ Íróasztal Szék, Modern, Minimalista Szabadidő Irodai Szék Szövet, Puha Táska Hivatal Szoba Szék Irodai Szék (Szín : D)

YAYYZ Íróasztal Szék, Modern, Minimalista Szabadidő Irodai Szék Szövet, Puha Táska Hivatal Szoba Szék Irodai Szék (Szín : D)

Becsült:

HUF 62789.85
Árukból
A boltban

★ Design : A ergonomikus kialakítás a tökéletes magasság, valamint hajlított ülés lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy jó vissza, ülve, így a beszélgetések könnyű. ★ Egy lépés, hogy a teljes összeállítás : állítsuk Össze a lába, egyszerűen csavarja be őket a helyet a telepítés befejezéséhez. ★ Alkalmas otthoni vagy irodai használatra - nappali, étkező, hálószoba, lobby, recepció, váró, illetve bankett. ★ Megerősítés = nyugalmat : az alján A willow megerősítése, hogy a négy láb a gravitáció eloszlása egyenletes, a támogatás erősebb, így a különböző minőségi élményt. ★ Csúszásmentes viselni pad : Megakadályozza, hogy vakarja az emeleten pedig növeli a stabilitást a széket.Termék paraméterek : Termék Neve : Chair Material : Wood Color : houndstooth minta, fekete, kék, barna, narancs, gray Length : 44x44x80 CMWeight : 6 KGApplicable : iroda, kávézó, szálloda, konferencia terem, konyha, tanulmány, stb.Megjegyzés : Mivel a méret a különböző termékek, a mérési módszer eltérő lehet, kérjük, az irányadó természetbeni!Megjegyzés : Mivel a fényképezési körülményektől, illetve megjelenítési problémák, a színek eltérő lehet, kérjük, az irányadó természetbeni!.

A jellemzők

Így tetszhet neked