.

.

Állítható Villáskulcs Újszülött Naplopó, Hordozható Puha Pamut Gyerekágy, Ágy, Hálószoba Utazási 0-24 Hónapos Baba (Szín : Egy)

Állítható Villáskulcs Újszülött Naplopó, Hordozható Puha Pamut Gyerekágy, Ágy, Hálószoba Utazási 0-24 Hónapos Baba (Szín :

Becsült:

HUF 17471.70
Árukból
A boltban

Kreatív Design Baba : Ez a baba naplopó elfogadása bionikus koncepció, hogy utánozza az anya meleg anyaméhben, mint az alvás, az anya karjaiba.Biztonságos Lélegző Anyag : Az Újszülött naplopó készült, puha, légáteresztő anyagokat lehet helyezni a szülőkkel egy ágyban, tud vigyázni a baba bármikor,növeli az intimitást között a baba a szülők. 360 Fokos Védelem : A pamut pad, oldalsó védőrács design megakadályozza, hogy a baba a rolling ki az ágyból, amikor a baba oldalra, valamint megakadályozza, hogy a baba a lapozgatott, hogy az orra.Hordozható Bébi Naplopó : könnyű mosni támogatás mosható gép,Kiterjed a mózeskosár, külső gyűrűn pad minden levehető,célja a rejtett cipzár.MOSÁSI UTASÍTÁSOK távolítsa el az ágyban, padding, ha lehetséges mosás előtt; mossa meg az egész fészek, vagy a fedél a mosógépet 40 °C; nem centrifugázható a fészket; mossa matrac kézzel, száraz, sík felületre.MIÉRT VÁLASSZA A GYORSABB BABA ÁGYON? A külső gyűrűn pad minden levehető,nagyon könnyű használni. Ez a pamut szövet, lélegző,biztonságos baba érzékeny bőrét. Használja a csecsemő naplopó, mint egy mózeskosár egy ágy, oldalán alvó, utazási ágyban.Specifikáció : Súly : 1.6 kg Material : Cotton Function : Detachable Fit a : 0-2 Év Old Size : 80x50x10cm/31.5x19.7x3.9inch What érted?1 x Levehető Újszülött Lounger Washing Utasításokat : 1. 30 fok, a víz hőmérséklete, pamut baba termékeket kell mosni külön-külön, hogy elkerüljék a kereszt-fertőzés.2. A baba bőre érzékeny, javasoljuk, hogy az anya válassza ki a speciális tisztítószer csecsemők számára.3. Amikor izzadás több, ajánlott, hogy az anyja mossa gyakran tartani a tiszta, higiénikus.4. Baba kellékek, kérjük, gyengéden mosd le kézzel, vagy finoman zárja le a mosógép, kérjük, ne határokon bakteriális fertőzés a mosógép.megjegyzés : - Kérem, engedje meg, egy eltérése 2-3cm méretű miatt kézi mérés.- Miatt monitor felbontás, a színe, a tényleges tétel kissé eltérhet a képernyő látható.

A jellemzők

Weight:
1.6kg
Material:
Cotton
Function:
Detachable
Fit for:
0-2 Years Old
Size:
80x50x10cm/31.5x19.7x3.9inch
What Do You Get? :
1 x Detachable Newborn Lounger :
Washing Instructions:
1. 30 degrees water temperature, baby cotton products should be washed separately to avoid cross-infection. :
2. The baby's skin is delicate, it is recommended that the mother choose the special detergent for infants. :
3. When sweating is more, it is recommended that the mother wash frequently and keep it clean and hygienic. :
4. Baby supplies, please gently wash it by hand, or gently lock the washing machine, please avoid cross-bacterial infection of the washing machine. :
- Please allow a deviation of 2-3cm in size due to manual measurement. :
- Due to monitor resolution, the color of the actual item may vary slightly from the screen shown. :

Így tetszhet neked