.

.

Parker Hannifin 62PMTBH-8-pk20 Unió Prestomatic Illeszkedő, Válaszfal, 1/2 Push-to-Csatlakoztassa a Csövet x 1/2 Push-to-Csatlakoztassa a Cső, Réz (Csomag 20)

Parker Hannifin 62PMTBH-8-pk20 Unió Prestomatic Illeszkedő, Válaszfal, 1/2 Push-to-Csatlakoztassa a Csövet x 1/2 Push-to-Csatlakoztassa

Becsült:

HUF 53778.60
Árukból
A boltban

D. O. T. Quick connect push-a szerelvények a javítás kamion, pótkocsi, légfék vonalak.Használata légfék rendszer félig a kamionok, pótkocsik, buszok, mobil berendezések, mezőgazdasági eszközök.Használja a másodlagos levegő alkalmazások, mint a pneumatikus ajtók, a vasúti, légi ülések, lengéscsillapítók, valamint a taxi eszközök.Rozsdamentes acél cső támogatás biztosítja a maximális áramlás, valamint a teljesítményre vonatkozó követelményeket a tenger j2494-3. Összes réz levegő fék felszerelése.A termék Unió Prestomatic Illeszkedő, Réz, Válaszfal, 1/2" Push-to-Csatlakoztassa a Csövet x 1/2" Push-to-Csatlakoztassa a Csövet.A szálloda D. O. T. Quick connect push-a szerelvények a javítás kamion, pótkocsi, légfék vonalak Használata légfék Rendszer félig a kamionok, pótkocsik, buszok, mobil berendezések, mezőgazdasági munkagépek, Használja a másodlagos levegő alkalmazások, mint a pneumatikus ajtók, a Vasúti, légi ülések, lengéscsillapítók, valamint a Taxi eszközök, Rozsdamentes acél cső támogatás Biztosítja a maximális áramlás, valamint a teljesítményre vonatkozó követelményeket a SAE j2494-3, az Összes réz levegő fék felszerelése.

A jellemzők

Így tetszhet neked