.

.

TJZY Tároló Kosár Polc Kosarak Fa Rattan Váz, Levehető, Dupla Sorban Szabadon Álló Magazin Rack, Fürdőszoba, Hálószoba, Dolgozószoba Szoba, Csapágy Erős

TJZY Tároló Kosár Polc Kosarak Fa Rattan Váz, Levehető, Dupla Sorban Szabadon Álló Magazin Rack, Fürdőszoba, Hálószoba, Dolgozószoba

Becsült:

HUF 38473.65
Árukból
A boltban

kiváló ár-teljesítmény : praktikum, Jó minőség, alacsony ár, erős teherhordó teljesítmény, nagy tároló kapacitású, egyszerű telepítés.Cserélhető£ºEach Polc van kialakítva, horgok, amely lehetővé teszi, hogy távolítsa el őket a torony a könnyű szállítás vagy változik a beállítás.Kézzel szőtt : a Kivehető bélés, hogy a termék kézzel szőtt, lehet, hogy eltört a rúd, nem befolyásolja a termék használatát.Helytakarékos : az elhelyezett, a szabadidő területén, vagy funkcionális tér, egyszer s mindenkorra, hogy távolítsa el a káosz.Anyaga : Fa, egységes szerkezetű, jó stabilitás, nem könnyű deformáció.Méret : 67×34×101cm.tárolási torony áll a 6-tároló táska lóg egy masszív fa keret (mellékelve), Tartsa a lakótér szervezett egy új ösztönző, hogy tisztítsák meg.Tulajdonságok : - Anyaga : Fa+Rattan.- Könnyen Összeszerelhető, nagyon könnyen telepíthető.- Méretek : 67×34×101cm.- Méretek : 67×34×101cm.- Alkalmazható helyszín : használja a nappali szoba, iroda, hálószoba, fésülködő asztal, kirakat, meg más helyekre.- Jelenetek : A mozgatható tároló állvány teljes mértékben alkalmazható a különböző terek a nappali, hálószoba, dolgozószoba szoba, étkező, fürdőszoba, szoba, virág terem.Csomag tartalma : 1x-Tároló Kosár. (Dísztárgyakat megjelenített termék képek nem tartalmaz ft Jellemzői : - Összerakható, többrétegű tároló, vertikális szerkezete, helyet takarít meg, valamint egyre nagyobb teret hasznosítása.- Könnyen Összeszerelhető, Felszerelt egy egyszerű szerelés módszer össze a tároló kosár belül 15 perc.- Mindkét dekoratív, praktikus ez a szett tökéletes tárolására a különböző háztartási cikkek, például játékok, ágynemű, stb.- Kreatív tároló kosár tárolja a gyerekek a játékok, illetve más piszkos dolog, sose izzad, még egyszer, hogy, hogy, hogy a gyerekek a szobában rendetlenség-ingyenes szervezett.- Most több dolgok vannak a házban, de a tér csak egy kicsit.Hogy az otthon tágas, rendezett, a tároló állvány egy must-volna kis bútordarab, hogy kell használni.Megjegyzés : - A termékek, részben kézzel készített, mért kézzel belül a különbözet 1-2 cm hiba.- Lehet, hogy egy kis színt különbség miatt a monitor, kamera vagy más tényezők, kérjük, tekintse meg a fizikai elem.- Ez az elem a nem játék, vagy szándékoznak használni a gyerekek.A gyerekek biztos, felnőtt felügyelete mellett a termék használata közben.Kapcsolat : Ha kérdése van a tároló kosár, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, több, mint boldog, hogy segítsen, Remélem egy csodá.

A jellemzők

- Material:
Wood+Rattan.
- Easy to Assemble, very easy to install. :
- Overall Dimensions:
67×34×101cm.
- Overall Dimensions:
67×34×101cm.
- Applicable scene:
use in living room, office, bedroom, dressing table, storefront and other places.
- Scenes:
The movable storage rack is fully applicable to the different spaces of the living room, bedroom, study room, dining room, bathroom room and flower room.
Package includes:
1x Storage Basket. (Decorative items shown in product photos are not included£
Features:
- Stackable, multi-layer storage, vertical structure, saving space and increasing space utilization. :
- Easy to Assemble, Equipped with a simple assembly method, you can assemble the storage basket within 15 mins. :
- Both decorative and functional, this set is perfect for storing a variety of household items such as toys, linens, and more. :
- Creative storage basket to store your kids toys and other messy things, You'll never have to sweat again about how to make your kids room clutter-free and organized. :
- Now there are more things in the house, but the space is just a little bit. To make the home look spacious and tidy, the storage rack is a must-have small piece of furniture that must be used. :
- The products are partly hand-made and measured by hand within the margin of 1-2cm error. :
- There might be a little color difference due to the monitor, camera or other factors, please refer to the physical item. :
- This item is not a toy or intended for use by children. Children must be under adult supervision when using this product. :
Contact us:
If you have questions about our storage basket, please contact us, We are more than happy to assist you, Hope you have a wonderf

Így tetszhet neked