.

.

Kamera stabilizátor 3-Tengely Kézi Gimbal Stabilizátor DSLR tükör nélküli Fényképezőgép Élő Videó Készlet Kültéri Videó Felvétel (Bundle : 2S)

Kamera stabilizátor 3-Tengely Kézi Gimbal Stabilizátor DSLR tükör nélküli Fényképezőgép Élő Videó Készlet Kültéri Videó Felvétel

Becsült:

HUF 134865.00
Árukból
A boltban

●Kicsi, de kényelmes : lehet hajtani, valamint használt, csak egy pár A4-es méretű papír után, hogy hajtogatott, könnyen meg lehet tenni egy táska, vagy akár egy zseb, amely a hagyományos fotózás berendezések. ●Állítható felvételi szög : beállítható a magasság szerint a különböző kamerák használata, valamint lőni, több szögből, valamint irányban. ●Stabilitás : Nagyon alkalmas a gördeszka, görkori, verseny, kerékpár, úszás, szörfözés, vadászat, snowboard, síelés, bármilyen extrém sport helyzetekben szükséges stabilitás. ●Könnyű, kényelmes : Az ergonomikus kialakítású nyél csökkenti a nyomást, hosszú távú lövés. ●Gyors válasz : Ha problémái vannak a vásárlási folyamat során, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az e-mail, a Q&A funkció, válaszolni fogunk belül 0-6 óra, hogy megoldja a problémát. -Tengelyek száma : 3 axes Subtitle szög : 215 Configured a : digitális film camera Configured a : digitális TÜKÖRREFLEXES camera Configured a : tükör nélküli camera Communication : Bluetooth Type : Kézi PTZ.

A jellemzők

Így tetszhet neked