.

.

NDBSS DIY Éreztem, karácsonyfa Szoknya Nem Szőtt Dekoráció, Szőnyeg Gyerek Játékok, Ajándékok Új Év Dekoráció (Szín : Egy, Méret : 35in)

NDBSS DIY Éreztem, karácsonyfa Szoknya Nem Szőtt Dekoráció, Szőnyeg Gyerek Játékok, Ajándékok Új Év Dekoráció (Szín : Egy,

Becsült:

HUF 42935.40
Árukból
A boltban

A fa szoknya létrehoz egy hó-mint látvány magáért.Létrehoz egy Karácsonyi hangulat a házban.Tökéletes díszíteni a bázis a karácsonyfát díszítjük otthoni,irodai,stb.Ideális javítása a megjelenés a karácsonyfa bázisok bújva csúnya szál (mind a valós, mind a mesterséges fák).Az is segíthet, szőnyeg védi a fát a tűket.Alkalmazás forgatókönyv : a karácsonyfa Alatt, akkor is használhatja a szoknya, mint egy szőnyeg.A fa szoknya létrehoz egy hó-mint látvány magáért.Létrehoz egy Karácsonyi hangulat a házban.Tökéletes díszíteni a bázis a karácsonyfát díszítjük otthoni,irodai,stb.Ideális javítása a megjelenés a karácsonyfa bázisok bújva csúnya szál (mind a valós, mind a mesterséges fák).Az is segíthet, szőnyeg védi a fát a tűket.Alkalmazás forgatókönyv : a karácsonyfa Alatt, akkor is használhatja a szoknya, mint egy szőnyeg.Tulajdonságok : Átmérő : 35in Material : Felt Usage : karácsonyfa díszítés, jelenet decoration Package tartalmazza : 1x karácsonyfa Plüss Szoknya (Egyéb kiegészítők Nem tartalmazza) Megjegyzések : 1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek.2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!Ez a gyönyörű személyre dísz ajánlani egy különleges választás adni barátom, rokonok, családtagok, mint egy ajándék.

A jellemzők

Diameter:
35in
Material:
Felt
Usage:
Christmas tree decoration, scene decoration
Package included:
1x Christmas Tree Plush Skirt (Other accessories are Not included) :
Notes:
1. Only sell main products, not other products. :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
This beautiful personalize ornament offer you a special choice to give friend, relatives, family members as a gift. :

Így tetszhet neked