.

.

BYMWY Fél karácsonyfa Szoknyák Hópehely Nyomtatás Karácsonyi Zokni Dísztárgy Fa Pad karácsonyfa Dekoráció 120CM (Szín : C, Méret : 120 cm)

BYMWY Fél karácsonyfa Szoknyák Hópehely Nyomtatás Karácsonyi Zokni Dísztárgy Fa Pad karácsonyfa Dekoráció 120CM (Szín : C,

Becsült:

HUF 42438.60
Árukból
A boltban

Méret : 120cm.A hangulatos fa szoknya az ajándék boutique védi a haza az a baj, hogy a karácsonyfa.A hely a tökéletes végső érintéssel alatt a karácsonyfa.Fa a fa szoknya alkalmas a karácsonyfát, bármilyen méretben.Ez a tökéletes Karácsonyi dekoráció a legjobb ajándék a család és a barátok.Méret : 120cm.A hangulatos fa szoknya az ajándék boutique védi a haza az a baj, hogy a karácsonyfa.A hely a tökéletes végső érintéssel alatt a karácsonyfa.Fa a fa szoknya alkalmas a karácsonyfát, bármilyen méretben.Ez a tökéletes Karácsonyi dekoráció a legjobb ajándék a család és a barátok.Specifikáció : Anyag : Polyester Size : 120 cm Weight : 245 g Process : bronzing Package Tartalmazza : 1 x karácsonyfa Szoknya. (Nem beleértve a karácsonyfa) Megjegyzések : 1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek.2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!.

A jellemzők

Material:
Polyester
Size:
120 cm
Weight:
245 g
Process:
bronzing
Package Included:
1 x Christmas Tree Skirt. (Not including christmas tree) :
Notes:
1. Only sell main products, not other products. :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :

Így tetszhet neked