.

.

YEZIZ Intelligens Digitális Képkeret 1280×800 HD Digitális Képkeret 10 hüvelykes Elektronikus Digitális Képkeret IPS a HU Mozgásérzékelő 720P, 1080P Videó (Szín : Fekete)

YEZIZ Intelligens Digitális Képkeret 1280×800 HD Digitális Képkeret 10 hüvelykes Elektronikus Digitális Képkeret IPS a HU Mozgásérzékelő

Becsült:

HUF 25674.30
Árukból
A boltban

-Fali vagy Asztali, Álló vagy Fekvő a keretek könnyen lehet elhelyezni egyébként akarsz, de a tartalom automatikusan elforgatja. -Smart Digitális Képkeret lehetővé teszi, hogy szórakoztató a lejátszási listák lehetőséget, hogy mindenki hozzájárulhat, hogy megünnepeljük, hogy visszatérjenek esküvőre, ballagásra, születésnapok, családi ünnepek. -HD IPS Kijelző tervezték, hogy szállít a lehető legszélesebb látószögű, miközben éles, élénk, színes reprodukció, a fotók, videók. -Kép Előnézet, majd Diavetítés : A digitális kép keretben van kép előnézet funkció, ami nagyon kényelmes, hogy megtalálja egy adott fotó a sok-sok képet. -Egy tökéletes ajándék ötlet minden korosztály számára, például az apák nap mint nap ajándék, születésnap, esküvő, Hálaadás, Karácsony Napja, s más nagy nap.

A jellemzők

Így tetszhet neked