.

.

SHENYUAN 10000ml Forró Lombik Kerek Alsó, Rövid Nyakú, Vastag Száj, Rövid Nyakú, Kerek Alsó-Lombikba (Kapacitás : 10000ml)

SHENYUAN 10000ml Forró Lombik Kerek Alsó, Rövid Nyakú, Vastag Száj, Rövid Nyakú, Kerek Alsó-Lombikba (Kapacitás : 10000ml)

Becsült:

HUF 10098.00
Árukból
A boltban

A szűrés labor lombik lehet használni, hogy külön alkatrészek vagy szennyeződések a keverékeket vagy oldatokat. [Üveg Test] : Laboratóriumi minőségű, tartós anyagokból.a Labor Forró Lombikban készült a legjobb ultra-tiszta üveg.Tiszta üveg lehetővé teszi, hogy azonosítsa a tartalom néz ki. [Kerek Alsó] : Egységes fal vastagsága alkalmas fűtés, Kerek fenekű nagyon egyenletes fűtés. [Premium performance]:Labor Forró Lombik készült stabil anyagok, mint például a Boroszilikát üveg, amelyek a kiválasztott kémiai hőtágulási ellenállás az átláthatóság. [Használata] : a Forró Lombikok használt laboratóriumi hosszabb forró folyadékok a legkülönbözőbb tudományos művek.Bár a termék üvegből.De kérem, ne aggódjon, mi lesz csomag a termék szigorúan a kár mértéke, a csomagot lesz kevesebb, mint 2%.Anyag : 3.3 Boroszilikát Glass Color : Clear Include : 1 Labor Forró Lombik Pack 1 : Labor Forró Lombikok 10000ml Lab Forró Lombik : a szakmai laboratory If bármilyen okból nem felel meg a termék, akkor az lesz majd a folyamat visszatérítés.

A jellemzők

Így tetszhet neked